logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Garantie / Afleverpakketten

Bij Auto Mensinck kunt u kiezen uit verschillende garantie mogelijkheden.

Al onze jonge Audi modellen hebben standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie. Dit houdt in dat u als klant bij elke willekeurige Audi dealer in Europa kunt binnenrijden wanneer uw Audi een reparatie nodig heeft. Deze fabrieksgarantie is binnen de garantie termijn uit te breiden naar drie of zelfs vier jaar met een maximaal aantal kilometers van 150.000 km.

Mocht u een auto bij ons hebben gezien die buiten deze fabrieksgarantie valt dan leveren wij de auto standaard af met 6 maanden BOVAG garantie. Deze BOVAG garantie is bij de meeste mensen bekend en onze verkopers kunnen u uiteraard vertellen wat er onder deze zeer complete dekking valt.

Er is daarnaast nog een extra mogelijkheid. Wilt u de scherpste prijs voor de auto van uw keuze dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor onze meeneemprijs. Op basis van de meeneemprijs kiest u ervoor om de auto af te nemen zonder de BOVAG garantie. Uiteraard betekend dit bij Auto Mensinck niet automatisch dat u niet kiest voor onze service. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan uw auto dan staan wij graag voor u klaar en zullen wij ons uiterste best doen om u als klant zo goed mogelijk te helpen.

Neem contact met ons op

7 dagen per week kunt u contact opnemen via het formulier op onze website. Wij zullen ons uiterste best doen om zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

Auto Mensinck
Eindhovenseweg 78
5524 AS, Steensel

info@automensinck.nl

(0497) 51 30 59

Vragen of interesse?

Financieren / Leasen

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Lees meer

Verzekering

Sluit online uw autoverzekering af. Een nieuwe service om direct uw voertuig te verzekeren. In samenwerking met Centraal Beheer Achmea kunnen wij u vanaf nu de Automotive Insurance autoverzekering van Auto Mensinck online aanbieden.

Lees meer
product-nxt2.png
product-prev2.png
whatsapp_img
Morgen Internet - Zorgeloos website