logo
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Verzekering

Sluit online uw autoverzekering af. Een nieuwe service om direct uw voertuig te verzekeren. In samenwerking met Centraal Beheer Achmea kunnen wij u vanaf nu de Automotive Insurance autoverzekering van Auto Mensinck online aanbieden. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling via Auto Mensinck combineert.

Bij schade nemen wij u de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw auto snel en vakkundig hersteld wordt met gebruik van uitsluitend originele onderdelen. Wij regelen de schade rechtstreeks met Centraal Beheer Achmea, zodat u ook niets hoeft voor te schieten. Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de reparatie gratis een vervangende auto en heeft u geen eigen risico.

Nog even de voordelen voor u op een rijtje:

  • U heeft een aanspreekpunt voor uw verzekering en schadereparatie
  • U sluit de verzekering tegen een zeer aantrekkelijke premie bij Centraal Beheer Achmea
  • U krijgt bij diefstal of total loss raken van uw nieuwe of gebruikte auto binnen de eerste 36 maanden een nieuwe auto voor hetzelfde bedrag geleverd
  • U betaalt geen eigen risico
  • U krijgt gratis vervangend vervoer
  • U betaalt geen polis of administratiekosten

Neem contact met ons op

7 dagen per week kunt u contact opnemen via het formulier op onze website. Wij zullen ons uiterste best doen om zo spoedig mogelijk een reactie te geven.

Auto Mensinck
Eindhovenseweg 78
5524 AS, Steensel

info@automensinck.nl

(0497) 51 30 59

Vragen of interesse?

Financieren / Leasen

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Lees meer

Verzekering

Sluit online uw autoverzekering af. Een nieuwe service om direct uw voertuig te verzekeren. In samenwerking met Centraal Beheer Achmea kunnen wij u vanaf nu de Automotive Insurance autoverzekering van Auto Mensinck online aanbieden.

Lees meer
product-nxt2.png
product-prev2.png
whatsapp_img
Morgen Internet - Zorgeloos website